|
Stránky: | 1 |
|
|
Mahá směs koření dokáže vytvořit tzv. základní nachucení pokrmů a neomrzí se ani po několikaletém častém používání. Vytváří dobrou chuť v jídle a podporuje zažívání. Chuť koření vynikne otevřením na oleji, tj. krátkým zpěněním v horkém oleji při přípravě polévek, omáček, guláše, špenátu aj., lze sypat přímo do vody při vaření brambor, rýže, vývaru. Neobsahuje sůl ani glutamát sodný.
|
není skladem
|
|
|
Vychucená hrachová směs s vysokým obsahem vlákniny, zdroj hořčíku a zinku. Neobsahuje GMO, lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva. Použité ingredience jsou pouze z přírodních zdrojů a přispívají k dobré stravitelnosti Hrašky. Zdravé zahušťování polévek, kdy nemusíte dělat jíšku. Zamícháme 30g Hrašky do 1,5l vlažné polévky a povaříme 20 minut. Hraška na zahušťování také slouží k zahušťování omáček a šťáv, náhradě vajec v těstech, karbanátcích, při zapékání, k přípravě pomazánek. Vegan, bez lepku.
|
|
|
|
Vychucená hrachová směs s vysokým obsahem vlákniny, zdroj hořčíku a zinku. Neobsahuje GMO, lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva. Použité ingredience jsou pouze z přírodních zdrojů a přispívají k dobré stravitelnosti Hrašky. Zdravé zahušťování polévek, kdy nemusíte dělat jíšku. Zamícháme 30g Hrašky do 1,5l vlažné polévky a povaříme 20 minut. Hraška na zahušťování také slouží k zahušťování omáček a šťáv, náhradě vajec v těstech, karbanátcích, při zapékání, k přípravě pomazánek. Vegan, bez lepku.
|
|
|
|
Vychucená hrachová směs s vysokým obsahem vlákniny, zdroj hořčíku a zinku. Neobsahuje GMO, lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva. Použité ingredience jsou pouze z přírodních zdrojů a přispívají k dobré stravitelnosti Hrašky. Vegan, bez lepku.
|
|
|
|
Vychucená hrachová směs s vysokým obsahem vlákniny, zdroj hořčíku a zinku. Neobsahuje GMO, lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva. Použité ingredience jsou pouze z přírodních zdrojů a přispívají k dobré stravitelnosti Hrašky. Vegan, bez lepku.
|
|
|
Stránky: | 1 |
|
|
|